Összesítő térkép - A térkép fölötti legördülő listából kiválaszthatja, hogy melyik faj adatait szeretné látni. Ha az adatbázisban megtalálható összes faj megfigyelési helyeit együtt szeretné megjeleníteni a térképen, akkor a „Minden faj” értéket válassza ki a legördülő listából! Az adatok nagy száma miatt a térkép frissülése több másodpercig is eltarthat.

A térkép alatt további hasznos információkat olvashat! Az adatbázis további részeit a bal felső Menü használatával érheti el.

Kérjük, hogy olyan adatot NE töltsön fel az adatbázisba, melyet korábban már megküldött a Madárgyűrűzési Központ részére, s azokat a megfigyelési adatokat, melyeket a CR-BIRDING online adatbázisba feltölt, NE küldje meg a Központ részére is!
Melyik faj adatait szeretné látni a térképen?       Településre nagyítás:

 

 

A térképi alkalmazás a közeli pontokat kék (1-9 pont), sárga (10-99 pont), piros (100-1000 pont) stb. színű körökkel jelezve összevonja, s a kör közepében megjeleníti az összevont pontok számát. Ezekre a körökre kattintva, az összevont pontokra nagyítódik a térkép.

A megfigyelési pontokat jelölő markerekre kattintva, egy felugró szövegbuborékban olvasható néhány adat az adott pontról.

 

 

Néhány információ a térkép mozgatásáról

+ A Google térképet a bal felső sarokban található gombokkal (+/-) és „csuszkával” vagy a görgős egereken scrollozással tudja nagyítani/kicsinyíteni.
+ A térképet az egér mozgatásával és bal gombjának egyidejű lenyomásával vagy a bal felső sarokban látható nyilakra kattintva tudja bármely irányban mozgatni.